Garsoniera decomandata Drumul Binelui Metalurgiei


Zona: Berceni, Metalurgiei, Aparatorii Patriei
Reper: Lidl Metalurgiei
ID OFERTA: 45799
Suprafata utila:
36 mp
Suprafata construita:
43 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
direct de la dezvoltator
46.000 euro
comision economisit
1380 euro
60 vizualizari

Descriere imobil

Va oferim spre vanzare garsoniera complet decomandata intr-un imobil exclusivist din zona de sud a capitalei, zona ce a cunoscut o dezvoltare pe tot ceea ce inseamna infrastructura, spatii verzi si zone comerciale. Locuinta are o suprafata utila de 36 mp+balcon 2 mp, se afla la etajul 2 din 7 si se va preda finisata la cele mai inalte standarde.

Arhitectii proiectului au optat pentru o arhitectura moderna, clara si echilibrata care foloseste cele mai noi tendinte in materie, integrand ferestre ample, balcoane generoase si spatii locative utile si bine compartimentate.

Localizare si vecinitati:

Ansamblul Family Residence Ideal se afla in imediata apropiere a Bld Metalurgiei, in apropierea centrelor comerciale de mare interes precum Metro,  Auchan, Jumbo, Carrefour Grand Arena si Selgros.

Statia STB 241 care face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei, se afla la 2 minute distanta de bloc.

De asemenea in zona regasim multiple restaurante, cafenele, farmacii, unitati spitalicesti , gradinite si scoala cu clasele I-VIII.

Zona aceasta are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei. Planurile autoritatilor publice locale sunt de a mai crea un acces rapid catre aceasta centura in zona cumunei Jilava. Pretul terenului este un alt element foarte important, pentru ca le da dezvoltatorilor posibilitatea de a construi locuinte la costuri accesibile cu un raport pret/calitate excelent.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Imobilul este construit pe cadre si grinzi de beton armat, compartimentarile sunt integral din caramida Porotherm 25 cm la exterior, 12,5 cm la interior, este izolat exterior cu Polistiren de 10 cm peste care se aplica vopsea decorativa.

In interiorul ansamblului vor fi amenajate locuri de joaca si spatii verzi, dar si parcari care se vor oferi GRATUIT. Blocul va fi racordat la toate utilitatile sectorului 4: gaz, curent, canalizare si apa. Fiecare locuinta in parte va beneficia de centrala proprie 24KW, incalzire in pardoseala, bazin WC incastrat si vas suspendat, gresie si faianta Marazzi, baterii cada si chiuveta Grohe si Aqua Vive, usi si parchet import Polonia, glafuri exterioare si tamplarie PVC.

Imobilul dispune de 2 lifuri pe etaj, videointerfon, pe casa scarii vom avea travertin, mana curenta de inox , iar balcoanele vor fi din sticla.

Imaginile sunt cu titlu informativ!

Pret si modalitati de plata: 

Pretul de lista al garsonierei este de 46.000 Euro, TVA 5% inclus.

PROMOTIE: Loc de parcare gratuit!

Achizitia garsonierei se poate face prin orice tip de credit bancar sau cash, pentru plata cash in sistem anticipat se ofera discount!

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.
Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0742.225.050 Georgiana Dumitrana sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.


 • 36 mp suprafata utila
 • 43 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • balcoane: 1
 • grupuri sanitare: 1
 • telefon: un post
 • parcare: un loc
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2021
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • obiecte sanitare moderne
 • spatii verzi amenajate
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!