Garsoniera decomandata, Oltenitei Petrom


Zona: Berceni, Dimitrie Leonida, Oltenitei, Metalurgiei, Aparatorii Patriei, Popesti Leordeni
Reper: Petrom Oltenitei
ID OFERTA: 47543
Suprafata utila:
36 mp
Suprafata construita:
44 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
Parter
direct de la dezvoltator
38.500 euro
(TVA 5% inclus)
comision economisit
1155 euro
105 vizualizari

Descriere imobil

Garsoniera este disponibila la etajul 1 la un imobil cu regim de inaltime redus P + 3E+4ER, cu lift, ceea ce ofera un grad ridicat de confort si intimitate, fiind amplasat intr-o zona de case.

Spatiul interior este deschis, astfel obtinem o zona luminoasa formata din hol, living si bucatarie.

Ansamblul imbina o serie de elemente menite sa utilizeze viata de zi cu zi a locatarilor prin pozitia excelenta in apropiere de scoli, gradinite, spitale, statiile mijloacelor de transport in comun, supermarketuri (Lidl sau Mega Image), dar si prin imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunități de shopping și distractie (Sun Plaza Mall). Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

Localizare si vecinatati:

Amplasat in vecinatatea Soselei Oltenitei, ansamblul  Loka Residence  este format dintr-un singur imobil ce beneficiaza de infrastructura completa: strazi asfaltate, iluminat public, acces rapid la STB.

Amplasat la cateva minute de mers pe jos fata de capatul liniilor de tramvai 1, 10, 11, 34, proiectul va dispune de tot ce poate oferi Capitala mai bun, ajungand in doar cateva minute in toate zonele Bucurestiului datorita pozitiei excelente si a accesului facil către toate zonele de interes zilnic. Rezervatia naturala Delta Vacaresti, singura delta urbana din Europa, se afla la doar 1 km, Parcul Tineretului la doar 3 km, si nu in ultimul rand legatura directa cu litoralul prin Autostrada Soarelui.

Mijloace de transport în comun:

Tramvaiele:  1, 10, 11, 34.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta import, parchet laminat 8 mm, tamplarie PVC 5 camere cu sticla low-E, 4 anotimpui, glafuri exterioare, centrala termica de apartament de 24 kW prin condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

Imobilul dispune de locuri de parcare exterioare, spatii verzi precum si spatii comerciale in incinta ansamblului.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolat peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Finisarea garsonierei va fi atent supravegheata de către un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisaj dintr-o gama variata de modele si culori.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al imobilului este: 38.500 Euro TVA inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5000 euro, iar la plata cash pretul se mai poate discuta.

Pretul unei parcari supraterane este:  5000 + TVA 19%

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0734050550 Cristian Bucurel sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.


 • 36 mp suprafata utila
 • 44 mp suprafata construita
 • etaj: Parter
 • balcoane: 1
 • grupuri sanitare: 1
 • telefon: un post
 • parcare: un loc
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2021
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila, vinarom
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • obiecte sanitare moderne
 • spatii verzi amenajate
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
Cristian Bucurel Sud Rezidential Cristian Bucurel
Telefon: 0734.050.550
Email: cristian.bucurel@sudrezidential.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!