Apartament nou, spatios, 84,33 mp, luminos, etaj 4/7.

Oferta nu mai este valabila! 
Zona: Berceni, Dimitrie Leonida, Popesti Leordeni
Reper: metrou Berceni
ID OFERTA: 46074
Suprafata utila:
84,33 mp mp
Suprafata construita:
94 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
4
direct de la dezvoltator
85.000 euro euro
comision economisit
2550 euro
47 vizualizari

Descriere imobil

Detalii imobil:

Apartamentul face parte din  ansamblu Joy Residence care insumeaza  un total de 8 blocuri, pe strada Biruintei, proiect ce se afla in sudul Capitalei, la intrarea in orasul Popesti Leordeni, la o distanta mica de statia de metrou Berceni cat si Dimitrie Leonida.

Ansamblul dispune de cai interioare de acces ample, spatii verzi si de relaxare, amenajate si iluminate nocturn, hidranti montati la fiecare imobil, fiind  bransat la toate utilitatile orasului , cu contorizare individuala pe fiecare apartament.

Apartamentul este disponibil la etajul 4 al imobilului, cu un regim de inaltime de P+7 etaje, are o suprafata utila de 84,33 mp.

Este decomandat si compartimentat in bucatarie separata, 2 bai, un hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, camera de zi spatioasa, 2 dormitoare generoase si balcon.

Daca rezervarea apartamentului se face din timp va puteti personaliza finisajele dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori.

 Localizare si vecinatati:

 Ansamblul Joy Residence  este localizat in oras Popesti Leordeni, pe strada Biruintei, la  cateva minute de metrou Berceni sau Dimitrie Leonida. Accesul se face rapid prin sos. Berceni sau sos. Oltenitei, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scoli, gradinite, centre comerciale este una excelenta, avand in vedere ca pe o distanta mica sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta: Mall Grand Arena, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Selgros etc.

 Mijloace de transport in comun:

 Metrou statia Berceni cat si Dimitrie Leonida, statii STB si Maxi-Taxi.

 Specificatii tehnice si carateristici:

 Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, alese de cumparator, si dispune de: tamplarie PVC Salamander 5 camere, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este metalica, dotata cu multiple sisteme antiefractie.

Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, in condensatie, de 24 kw  si calorifere din otel cat si de izolatia termica cu polistiren de 10 cm.

Noul imobil are o structura de rezistenta pe stalpi si cadre din beton armat si compartimentare cu caramida Porotherm de 25 cm grosime la exterior iar la interioare cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este de 85.000 Euro, TVA 5% inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, cu un avans minim de 5% euro, iar la plata integrala in avans beneficiati de un discount generos.

  Loc de parcare:

– asigurat in incinta ansamblului, suprateran, contracost-5000 euro cu tva inclus.   

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.


 • 84,33 mp mp suprafata utila
 • 94 mp suprafata construita
 • etaj: 4
 • balcoane: 1
 • grupuri sanitare: 2
 • parcare: un loc
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2021
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie, usa metalica
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • spatii verzi amenajate
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
Marius Lazarescu Marius Lazarescu
Telefon: 0722.338.342
Email: marius.lazarescu@sudrezidential.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!