Apartament decomandat, Popesti-Leordeni, etaj intermediar.


Zona: Dimitrie Leonida, Popesti Leordeni
Reper: Mall La Strada
ID OFERTA: 44792
Suprafata utila:
51 mp
Suprafata construita:
61 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
direct de la dezvoltator
45.900 euro
TVA de 5% inclus
comision economisit
1377 euro
179 vizualizari

Descriere imobil

Detalii imobil:

Va prezentam spre vanzare un apartament care face parte din ansamblul Devad Buildings Residence, situat in Popesti – Leordeni, in apropiere de Mall La Strada, in imobil nou cu regim de inaltime P+3Etaje.

Apartamentul este disponibil la etajul unu al imobilului, are o suprafata utila de 51,41 mp si o compartimentare moderna, astfel: living 16,71 mp, bucatarie 7,70mp,  dormitor 13,00mp, o baie 4,67mp, hol de decomandare 4,92m  si un balcon 4,75 mp.

Localizare si vecinatati:

Zona dispune de infrastructura completa, cu strazi asfaltate, trotuare si iluminat public, transport in comun, statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida si mai beneficiaza si de apropierea de marile centre comerciale ale zonei: Carrefour Grand Arena, Selgros, Hornbach, Auchan, Metro, Jumbo sau LIDL. De asemenea, in zona mai exista si gradinita, scoala, colegiu si Universitatea Spiru Haret, unitati spitalicesti si benzinarii.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Structura de rezistenta a imobilului este realizata  dupa cele mai riguroase cerinte,  folosindu-se cadre si grinzi din beton armat, iar peretii exteriori  si cei de compartimentare sunt construiti din caramida Porotherm.

La interior se folosesc sape si tencuieli mecanizate, glet si vopsea lavabila alba. La exterior se foloseste un sistem de termoizolatie  din polistiren expandat cu grosime de 10 cm si tencuiala decorativa.

Beneficii ale imobilului: ferestrele sunt realizate din tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica antiefractie la intrare, centrala termica proprie de 24 kw in condensatie, bransamente la toate utilitatile si contorizari individuale.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista este de 48.900 euro (TVA inclus) la plata prin credit, iar la plata integrala la antecontract  45.900 euro (TVA inclus). Se accepta plata prin orice tip de credit, avans minim de 5%.

Loc de parcare suprateran la pretul de 2.000 euro +TVA 19%.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0735.872.987- Ianis Mina, sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, Sos.Oltenitei 15-15A  intrare Popesti (Popesti Leordeni), unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.


 • 51 mp suprafata utila
 • 61 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • balcoane: 1
 • grupuri sanitare: 1
 • parcare: un loc
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2021
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • obiecte sanitare moderne
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
Ianis Mina Mina Ianis
Telefon: 0735.872.987
Email: ianis@sudrezidential.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!