Apartament decomandat in apropierea statiei de metrou Berceni

Oferta nu mai este valabila! 
Zona: Dimitrie Leonida
Reper: Penny Market
ID OFERTA: 45102
Suprafata utila:
59.97 mp
Suprafata construita:
70.94 mp
An constructie:
2022
Nr. balcoane:
1
Etaj:
3
direct de la dezvoltator
59.500 euro
TVA de 5% inclus
comision economisit
1785 euro
87 vizualizari

Descriere imobil

Detalii imobil:

Locuinta propusa spre cumparare este disponibila in ansamblul Joy&Galaxy Residence Biruintei, intr-o zona cu infrastructura completa, strazi asfaltate si luminate din zona Berceni, cu acces rapid catre una din statiile de metrou Berceni sau Dimitrie Leonida. Ansamblu este format din 8 imobile cu regim de inaltime P+7 etaje si beneficiaza de spatii verzi amenajate, trotuare si parcari supraterane si un parc construit pe o suprafata de 1000 mp.

Apartamentul prezentat este proiectat sa ofere maximul de functionalitate si confort si se preda finisat “la cheie”, dotat cu materiale si echipamente de cea mai buna calitate. Locuinta este disponibila in blocul 7 la etaj intermediar.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in Zona de Sud a Capitalei, mai exact in Popesti Leordeni, pe strada Biruintei foarte aproape de Soseaua Berceni, de statiile STB si magistrala M2-statia Berceni sau Dimitrie Leonida.

Vecinatati: Soseaua Berceni, Bdul Metalurgiei, centre de invatamant, spitalicesti si multiple centre comerciale: Lidl, Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Mall La Strada sau Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB: 125.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta prezentata are o suprafata toatala utila de 54.85 mp , balcon 5.12mp, se vinde complet finisat si dotat cu: centrala termica proprie in condensatie de 24 kW, calorifere din otel, usi de interior, tamplarie PVC cu geamuri termopan, gresie si faianta  si parchet– import, obiecte sanitare moderne in baie, usa metalica antiefractie la intrare si interfon.

Imobilul respecta ultimele norme in domeniul constructiilor, sunt construite pe structura de cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, compartimentarea exterioara si cea interioara este realizata din caramida Porotherm si este izolat cu polistiren expandat de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 59.500 Euro!

Loc de parcare suprateran: 3000 Euro (TVA inclus).

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de reducere.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0733.374.103Georgeta Bobe! sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.


 • 59.97 mp suprafata utila
 • 70.94 mp suprafata construita
 • etaj: 3
 • balcoane: 1
 • grupuri sanitare: 1
 • telefon: un post
 • parcare: un loc
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2022
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • obiecte sanitare moderne
 • spatii verzi amenajate
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
Georgeta Bobe Georgeta Bobe
Telefon: 0733.374.103
Email: georgeta@sudrezidential.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!