Apartament 3 camere stradal, Soseaua Oltenitei


Zona: Berceni, Dimitrie Leonida, Oltenitei, Popesti Leordeni
Reper: Soseaua Oltenitei, Capatul tramvaiului 11,34.
ID OFERTA: 46458
Suprafata utila:
86 mp
Suprafata construita:
103 mp
An constructie:
2022
Nr. balcoane:
1
Etaj:
5
direct de la dezvoltator
105.000 euro
(+ TVA 19%)
comision economisit
3150 euro
43 vizualizari

Descriere imobil

Va propun spre cumparare un apartamen cu 3 camere intr-un Ansamblu Rezidential situat pe Soseaua Oltenitei si Cheile Turzii in sectorul 4.

Imobilul va avea urmatorul regim de inaltime S+P+8E+9Retrast fatada va fii placata cu Alucobond.

Apartamentul are o suprafata de 86,15 mp, se finiseaza cu materiale de foarte buna calitate din import: gresie, faianta, parchet de 8 mm, usi de interior, tamplarie PVC Salamander – 5 camere – 4 anotimpuri, cu geam tripam, sticla low-e, de culoare gri antracit, glafuri la exterior, centrala termica de 24kw in condensare Ariston, calorifere otel, prize si intrerupatoare obiecte sanitare in baie Cersanit, Romstal, usa metalica antiefractie. Imobilul mai dispune de parcare subterana si supraterana contracost, 2 lifturi silentioase Schindler, videointerfon, mana curenta inox, gresie pe casa scarii.

Localizare si vecinatati:

Locatia aleasa de dezvoltatorii acestui nou proiect este una care permite accesul rapid catre toate punctele de interes, centrele si galeriile comerciale din zona, precum; Lidl, Mega Image, Kaufland, Cora, dar si catre mijloacele de transport in comun, STB: 102,124,202,402,414, tramvai,1,10,11,34 si statia de Metrou Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Avand in vedere pozitia excelenta a locatiei, trebuie mentionat faptul ca acesta dispune de toate utilitatile precum: (Apa Nova, Engie si Enel), apartamentul urmand sa se predea contorizat separat si bransat la toate utilitatile, sectorului 4.

Blocul este construit pe cadre din BETON ARMAT (stalpi si grinzi), iar compartimentarea este facuta cu Ytong (25 cm exterior/12 cm interior),  izolatia este realizata cu vata minerala, grosime 10 cm. Sape si tencuieli mecanizate.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este de 105.000 Euro, + TVA de 19%.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, cu un avans minim de 5.000 euro , iar la plata integrala in avans beneficiati de un discount de 7%.
Loc de parcare suprateran la pretul de: 6.500 euro + TVA 19%

Loc de parcare in subteran la pretul de: 11.500 euro +TVA 19%.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la nr. de telefon:  0722 338 342 Marius Lazarescu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4,  Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni) unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.


 • 86 mp suprafata utila
 • 103 mp suprafata construita
 • etaj: 5
 • balcoane: 1
 • grupuri sanitare: 2
 • telefon: un post
 • parcare: un loc
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2022
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • obiecte sanitare moderne
 • spatii verzi amenajate
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
Laurentiu Andreiana Laurentiu Andreiana
Telefon: 0733.182.994
Email: laurentiu@sudrezidential.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!