Apartament 3 camere – Metrou Dimitrie Leonida


Zona: Berceni, Dimitrie Leonida, Oltenitei, Popesti Leordeni
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
ID OFERTA: 43600
Suprafata utila:
72.75 mp
Suprafata construita:
87.30 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
direct de la dezvoltator
85.000 euro
TVA de 5% inclus
comision economisit
2550 euro
48 vizualizari

Descriere imobil

DETALII IMOBIL:
Apartamentul propus spre vanzare face parte din proiectul rezidential Sky Garden, este un apartament modern cu 3 camere, disponibil pe etajul 1 intr-un bloc nou cu regim redus de inaltime : P+3E+4ER, cu acoperis tip terasa si o arhitectura moderna.
Imobilul dispune de fatade ventilate, fiind partial placat cu unul dintre cele mai bune materiale si anume panouri din aluminiu (Alucobond).
Sky Garden Residence este amplasat langa Mall La Strada, avand acces rapid catre puncte importante din zona: metrou Dimitrie Leonida, Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni, Metalurgiei, Aparatorii Patriei, Piata Sudului.

LOCALIZARE SI VECINATATI:
Ansamblul se afla pe strada Amurgului, iar accesul pietonal catre statia de metrou Dimitrie Leonida se face in aproximativ 8 minute.
Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales este unul excelent, aflat intr-o zona care dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:
Apartamentul este format din 3 camere, are o suprafata utila 71.09mp + balcon 1.66mp si este compartimentat astfel: living, bucatarie spatioasa, doua dormitoare, o baie, hol si balcon.
Locuinta se preda complet finisata si este dotata cu: centrala proprie de apartament Kober-24 kw (in condensatie) si calorifere din otel, usi de interior de cea mai buna calitate, usa intrare metalica- antiefractie, tamplarie PVC cu geamuri termopan 5 camere Salamander-gri antracit, gresie si faianta–import, parchet de foarte buna calitate 8 mm, obiecte sanitare moderne in baie, interfon.
Apartamentul este bransat la toate utilitatile orasului, iar contorizarile sunt individuale.
Blocul este construit pe cadre de beton, compartimentarile fiind din pereti YTONG : ( exterior 25 cm, interior 12.5 cm ), iar izolatia exterioara cu polistiren de 10 cm si vata minerala, tencuiala decorativa
Va puteti personaliza apartamentul alegand finisajele dintr-o gama variata de modele si culori pusa la dispozitie de catre departamentul specializat de finisaje – Avalon.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:
PRETUL DE LISTA AL APARTAMENTULUI ESTE DE: 85.000 Euro
Pret parcare supraterana: 2.500 EURO+TVA 19%
Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5% .

Alte informatii si contact:
Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.
www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: OANA CRACIUN– 0733.373.483 sau direct la Social Hub din Sos.Oltenitei 15-15A, Popesti-Leordeni, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale din portofoliul SudRezidential.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.


 • 72.75 mp suprafata utila
 • 87.30 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • balcoane: 1
 • grupuri sanitare: 1
 • parcare: un loc
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2020
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • obiecte sanitare moderne
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
Oana Craciun Oana Craciun
Telefon: 0733.373.483
Email: oana@sudrezidential.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!