Apartament 3 camere – CHILIPIR- acces Mall Carrefour Grand Arena


Zona: Berceni, Metalurgiei, Brancoveanu, Aparatorii Patriei
Reper: Bdul Metalurgiei
ID OFERTA: 44520
Suprafata utila:
65 mp
Suprafata construita:
75 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
direct de la dezvoltator
69.500 euro
TVA de 5% inclus
comision economisit
2085 euro
237 vizualizari

Descriere imobil

Detalii imobil:

Noul proiect Ave Village Brancoveanu beneficiaza de o infrastructura completa, cu strazi asfaltate si parcari amenajate, este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele se vand in regim de contorizare separata a tuturor utilitatilor necesare. Regimul de inaltime al noului proiect este de Parter+ 6 etaje (prevazut cu doua lifturi) cu acoperis tip terasa multistrat si o arhitectura moderna si foarte complexa. Locuinta pe care o propunem  spre vanzare, este DISPONIBILA pe etajul 1 din 6 intr-un bloc cu regim redus de inaltime.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in zona de sud a Capitalei, mai exact in Sectorul 4, strada Postalionului, foarte aproape de statia STB 241 (2 minute de mers pe jos).

Vecinatati: Soseaua Berceni, Bdul Metalurgiei, Metrou Aparatorii Patriei, centre de invatamant si spitalicesti si multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall, sau Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB: 241, 125, 312, 202, 102, 73, 74, Metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta are o suprafata utila totala de 65 mp (balcon inclus ), se vinde complet finisata si este dotata  cu: centrala proprie  de apartament Romstal-24 kw (in condensatie) si calorifere din otel, usi de interior  de cea mai buna calitate, usa intrare metalica- antiefractie, tamplarie Gealan S800, gresie si faianta –import, parchet de foarte buna calitate 8mm, obiecte sanitare moderne in baie si interfon.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 69.500 euro (TVA 5% inclus)

Loc de parcare: 3000 euro + TVA –suprateran

5000 euro + TVA – acoperit la parterul imobilului

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 8500 euro.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.
www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0730.245.876 – Roxana Ratcu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni) unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.


 • 65 mp suprafata utila
 • 75 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • balcoane: 1
 • grupuri sanitare: 2
 • telefon: un post
 • parcare: un loc
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2021
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • obiecte sanitare moderne
 • spatii verzi amenajate
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
Roxana Ratcu Roxana Ratcu
Telefon: 0730.245.876
Email: roxana.ratcu@directdezvoltator.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!