Apartament 2 camere Metrou Dimitrie Leonida


Zona: Berceni, Dimitrie Leonida, Popesti Leordeni
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
ID OFERTA: 44549
Suprafata utila:
57 mp
Suprafata construita:
69 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
2
Etaj:
2
direct de la dezvoltator
60.500 euro
TVA de 5% inclus
comision economisit
1815 euro
136 vizualizari

Descriere imobil

Detalii imobil:

Apartamentul propus spre vanzare face parte din proiectul rezidential  Apollo Residence – metrou Dimitrie Leonida, este un apartament modern cu 2 camere ce are o suprafata utila de: 49,10 mp + 4,40 mp balcon inchis + 3,50 mp balcon deschis. Spatiul interior este foarte bine gandit pentru a fi cat mai util fiind impartit astfel: living spatios de 18.20 mp, bucatarie inchisa de 8.10 mp, un dormitor spatios de 12.70 mp, un grup sanitar de 4,30 mp, un balcon inchis de 4.40mp si un balcon deschis de 3.50mp, disponibil pe etajul 2 intr-un bloc nou cu regim redus de inaltime : S+P+6E. Blocul este dotat cu lift silentios care ajunge pana in subsol.

Localizare si vecinatati:

Apollo Residence – metrou Dimitrie Leonida  este amplasat pe strada Biruintei, avand acces rapid catre mijloacele de transport in comun (metrou Berceni –metrou Dimitrie Leonida).

Ansamblul beneficiaza de:  infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public, spatiu verde amenajat de 600mp.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta – AVALON MULTIGROUP  , parchet laminat 8 mm, tamplarie – PVC Salamander Streamline 76 Plus round 7 camere, glafuri exterioare metalice, glafuri interioare PVC,  centrala termica de apartament de 24 kW in condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior Bella Casa, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm  25 cm exterior si intre apartamente iar in interiorul apartamentului caramida de 11,5 cm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm (la fiecare nivel este montat un brau de foc din vata bazaltica  de 50 cm) si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Imobilul dispune de:

-locuri de parcare la exterior

-boxe de diferite dimensiuni, aflate la subsol

BONUS: un aparat aer conditionat si videointerfon.

POZE CU TITLU DE PREZENTARE!

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de: 60.500 Euro TVA 5% INCLUS

Loc de parcare suprateran: 2.500 Euro  TVA INCLUS

Alte informatii si contact:

Finisarea apartamentului va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: OANA CRACIUN– 0733.373.483 sau direct la Social Hub din Sos.Oltenitei 15-15A, Popesti-Leordeni, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale din portofoliul SudRezidential.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.


 • 57 mp suprafata utila
 • 69 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • balcoane: 2
 • grupuri sanitare: 1
 • parcare: un loc
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2021
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • obiecte sanitare moderne
 • spatii verzi amenajate
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
Oana Craciun Oana Craciun
Telefon: 0733.373.483
Email: oana@sudrezidential.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!