Quantum Premium Modules Group

Face parte din Quantum Premium Modules Group, care este un grup de lucru in industria imobiliara din Romania, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, realizat de catre managementul companiei SudRezidential.ro.

, Comuna Berceni
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Ce este Quantum Premium Modules Group?

Este un grup de lucru in industria imobiliara din Romania, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, realizat de catre managementul companiei SudRezidential.ro.

Acesta are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus de tipul case, vile, dar si din proiecte complementare: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale si de shopping, in sudul zonei metropolitane a capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.

Primul pas in realizarea acestui demers a inceput cu achizitia unor terenuri de mari dimensiuni, in vederea construirii ulterioare a diferitelor proiecte propuse, proiecte atat rezidentiale cat si comerciale, complementare sau logistice.

Cine sunt membrii acestui grup de investitii imobiliare?

In principal sunt oameni din industria imobiliara cu o vasta experienta in dezvoltarea proiectelor rezidentiale si non-rezidentiale, “actori” cu renume si expertiza indelungata pe acesta piata, societati si fonduri de investitii, cu o istorie ireprosabila in cadrul proiectelor realizate pana acum, in parteneriat cu SudRezidential.

Care este amploarea acestor investitii realizate de Quantum Premium Modules Group pana acum?

De la infiintare, adica din a doua parte a anului 2020 si pana la inceputul anului 2021 au fost investite in diferite proprietati imobiliare si anume in terenuri si cladiri, aproximativ 5 milioane de Euro.

Acesta este doar primul pas legat de aceste investitii, prin urmare valoarea totala a investitiilor va fi de ordinul catorva zeci de milioane de euro, insa la aceasta ora este prematur sa discutam despre sume, pentru ca proiectul este in faza de dezvoltare si este foarte probabil ca extinderea lui sa fie exponentiala, pe masura ce zona si proiectele avute in vedere vor prinde viata.

De catre cine este reprezentat si sustinut brandul Quantum Premium Modules Group?

Grupul dispune deja de toata infrastructura companiilor SudRezidential si de implicarea intregii echipe manageriale, care a alcatuit de altfel si un master plan de investitii pe un termen de 5 ani, care sta la baza acestui brand.

De asigurarea creditarii financiar-bancare se va ocupa Credit24h.ro, divizia financiara SudRezidential, care va asigura atat finantarea proiectelor, cat si achizitia locuintelor de catre noii locatari ai proiectelor ce se vor derula. Avand intregul suport al celorlalte divizii si departamente ale grupului SudRezidential, care vor solutiona toate provocarile in house, putem spune ca exista toate ingredientele pentru un nou capitol de dezvoltare imobiliara durabila si de succes.

Spre exemplu si acesta este un aspect foarte important: proiectarea ansamblurilor rezidentiale viitoare se va face cu tot know-how-ul departamentelor de management si de proiectare ale grupului. La acest moment, proiectarea este deja in curs de realizare, fiind in faza finala, iar arhitectii SudRezidential au initiat si obtinut autorizarea primelor proiecte rezidentiale.

Departamentul de Vanzari SudRezidential, unul dintre cele mai eficiente si premiate departamente de vanzari din Romania, care lucreaza la acest moment alaturi de departamente de Marketing pentru realizarea identitatilor vizuale ale acestor proiecte si stabilesc ultimele detalii inainte de a le lansa pe piata.

O alta divizie importanta din cadrul grupului este Avalon Romania Building Industry, companie care se va ocupa in totalitate si cu prioritate de aceste proiecte, pentru a asigura logistica derularii lucrarilor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.

Prin urmare, acest parteneriat va avea toate premisele unui proiect de mare succes, fiind gandit si realizat unitar cu suportul deplin al tuturor departamentelor din cadrul grupului: tehnic, juridic, management, proiectare, executie si nu in ultimul rand de know-how-ul si experienta de peste 10 ani dobandita in derularea unor astfel de proiecte.

Ce proiecte sunt dezvoltate in acest moment de catre Quantum Premium Modules Group?

Anul acesta am decis initierea a 4 proiecte din cele 5 stabilite initial cu partenerii nostri. Primul pas sau mai exact primul proiect vizeaza edificarea ,,cartierului general” mai exact un centru complex de comanda si coordonare a proiectelor rezidentiale, care va consta intr-o cladire mixta de birouri si spatii comerciale, aflata in imediata apropiere a celorlalte proiecte de locuinte.

Cladirea se numeste Qtm Home Center si va fi compusa, pe langa spatiile comerciale aflate la parter, din birourile grupului de lucru aflate la etaj, dintr-un showroom de materiale si echipamente ce vor fi folosite in cadrul proiectelor noastre, dar si dintr-un departament de design interior, unde designerii vor stabili, conform indicatiilor cumparatorilor de locuinte, ce finisaje si echipamente se vor folosi in amenajarea viitoarei locuinte. De asemenea, cladirea va gazdui Departamentul de Vanzari si Departamentul Financiar, care va asigura finantarea adecvata fiecarui client. Ultimul etaj al acestui imobil va gazdui un spatiu dedicat recreerii si discutiilor cu partenerii nostri, sub forma unei cafenele cu ,,arome” imobiliar-financiare.

Un alt proiect pe care il incepem in primavara acestui an se numeste Quantum OxyGo Park Berceni si este localizat chiar langa centrul mentionat mai devreme, acesta constand intr-un proiect mixt de vile, alcatuit din case individuale, vile alipite la calcan, dar si un alt model de vila de dimensiuni mai mici, cerut in special de catre clientii nostri tineri, aflati la inceput de drum.

Proiectul se intinde pe o suprafata de 16.000 mp si este gandit in cel mai mic detaliu de catre arhitectii nostri, fiind conceput astfel incat sa convinga prin design si executie, inca de la prima intalnire.

Acesta va dispune de multiple facilitati: acces facil auto cu 4 cai de acces generoase, dintre care 2 cu acces direct din drumul principal Soseaua Berceni, drumurile interioare avand o latime de 9 m, un magazin modern de tipul Shop&Go de aproximativ 500 mp, un Bistro Italian si o sala de fitness, plus o cafenea moderna, toate fiind aflate in cadrul ansamblului.

Tot in primavara acestui an demaram si constructia unui alt proiect rezidential de vile, aflat la o mica distanta de cel mentionat anterior, care se numeste Quantum OxyGo Park Vidra, un proiect foarte amplu realizat pe o suprafata mult mai mare de teren. Este un proiect special prin componenta sa deoarece in cadrul acestuia se regasesc locuinte eficiente energetic, locuinte moderne prin arhitectura, cu o compartimentare excelenta. Un atu foarte important al acestui proiect cu un numar de 68 de case este legat de loturile de teren alocate vilelor/caselor, acestea fiind insotite de terenuri ample, avand suprafete de teren incepand de la 350 mp. Acest proiect va dispune de 4 cladiri mixte: comerciale si de facilitati, in care se vor regasi diferite functiuni puse la dispozitia rezidentilor.

Proiectul se va edifica pe o suprafata de 35.000 mp, avand acces si deschidere directa din Soseaua Berceni, pe un drum intern foarte generos de 11 m latime, accesul fiind foarte facil si rapid catre soseaua de centura a Capitalei si viitoarea autostrada de centura la care s-au inceput lucrarile de edificare in acest an.

In proiectarea acestui ansamblu rezidential, am plecat de la sugestiile si solicitarile clientilor nostri, fiind dedicat si gandit pentru satisfacerea celor mai exigente dorinte si cerinte ale acestora. Din aceste motive, acest proiect de suflet al nostru, a fost proiectat cu foarte mare grija, pasiune si putem spune ca este de departe cel mai echilibrat, aerisit si modern proiect rezidential din aceasta zona metropolitana. Intimitatea locatarilor a fost un alt aspect important, astfel ca imobilele au fost dispuse in asa fel incat sa existe o distanta suficienta intre imobile, pentru a satisface si acest aspect important pentru cumparatori.

Nu in cele din urma, dorim sa mentionam si cateva informatii despre Quantum Modules Premium Modular Building System si anume faptul ca, desi ne aflam in faza de autorizare, vom demara cat de curand posibil constructia primului showroom dedicat caselor modulare din Europa.

Noul Showroom este amplasat intre cele doua ansambluri rezidentiale de locuinte, cu o deshidere stradala excelenta, accesul urmand a se face direct din Soseaua Berceni, scopul fiind sa expuna in cel mai scurt timp foarte multe modele de case modulare oferite spre vanzare la preturi promotionale.

In paralel cu primul showroom dedicat caselor modulare, vom dezvolta si primul proiect, sau, daca vreti primul ansamblu de case modulare din Romania numit Quatum OxyGo Park.

Din cunostintele noastre, nu exista momentan in Europa un proiect integrat compus din case modulare similar noului nostru proiect Quantum OxyGo Park.

Detalii tehnice

Imobilele care vor fi realizate in cadrul proiectelor Quantum Premium Modules Group vor fi cu totul deosebite, cel putin pentru segmentul de piata caruia ne adresam, si anume vor fi adaptate tehnologic si energetic la ultimele tendinte din domeniu, mai exact ,,case inteligente”, case ,,eficiente energetic” si ,,case verzi”.

Lucram la acest moment la selectarea modulului de casa inteligenta. Avem in analiza mai multe echipamente de tipul smarthome si vom alege acel sistem care este user friendly si un sistem extrem de scalabil si adaptabil, astfel incat, clientii nostri sa beneficieze de la inceput de expertiza noastra si de avantajul unor astfel de sisteme de automatizare. Pentru a da un mic indiciu, ne gandim la un sistem integrat de ultima generatie furnizat de unii dintre cei mai renumiti provideri din lume, de tipul Google-Nest Home, care va putea permite controlul climatizarii si incalzirii, controlul accesului in locuinta, camere inteligente si nenumarate alte automatizari, totul pentru confortul si usurinta utilizatorilor.

Pentru ca societatea si lumea intreaga s-a schimbat, credem ca este un moment foarte bun pentru a face si noi o tranzitie catre cele mai moderne si renumite certificari verzi pentru locuinte si aici nu vorbim doar despre respectarea cerintelor directivelor europene nZEB (Nearly zero-energy buildings) privind eficienta energetica, care au devenit aplicabile si catre care trebuie sa ne aliniem in perioada urmatoare.

Discutam despre aderarea la unele dintre cele mai importante certificari de ,,case verzi” din domeniu, care implica atat un proces de constructie prietenos cu mediul inconjurator, cat si indeplinirea unor criterii obligatorii de certificare privind performanta de mediu, reciclare, eficienta consumului de energie, apa, sanatate si bunastare pentru locuitorii noilor locuinte. Pentru a intelege mai bine ce inseamna o locuinta certificata verde in adevaratul sens al cuvantului, o sa prezentam doar cateva dintre componentele unei astfel de certificari: in primul rand intregul proces de proiectare presupune implicarea unor experti si specialisti in proiectare bioclimatica si de cladiri verzi.

Construirea locuintelor presupune utilizarea de materiale cu amprenta redusa de carbon si care nu polueaza, materiale care sunt fie reciclabile, fie sunt cat mai naturale si non-poluante ori non invazive pentru mediu si pentru sanatatea umana. Apoi, procesul in sine de edificare, presupune respectarea celor mai stricte normative de edificare si eficienta energetica din domeniu de clasa A sau chiar mai ridicat, aflate sub stricta supraveghere a unor specialisti care verifica implementarea acestor certificari, pentru ca rezultatul final sa fie conform cerintelor de certificare pentru ,,cladiri verzi”.

Dupa foarte multi ani petrecuti in aceasta industrie, putem afirma cu tarie ca viitorul este clar indreptat catre tehnologie, eficienta energetica si cladiri verzi, principii la care am inteles sa aderam pentru toate proiectele Quantum Premium Modules Group, atat cele pentru care am inceput deja construirea, asa cum sunt: Qtm Home Center, Quantum OxyGo Park Berceni, Qtm Street Mall, Quantum OxyGo Park Vidra, dar si pentru proiectele de viitor.
Cu drag, echipa Sudrezidential.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastra de consilieri va va oferi informatii exacte despre ansamblurile rezidentiale si promotiile noastre, asigurandu-se ca toate solicitarile dumneavoastra sunt gestionate cu prioritate, oferindu-va oportunitatea de a face o alegere potrivita in achizitionarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fara a percepe costuri de intermediere.

Manager de proiect:

  • Alexandra Baicoianu – 0731.111.607 – contact@quantumgrup.ro
  • Call Center Quantum Premium Modules Group – 0729.572.570.

Localizare

Mijloace de transport în comun

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 25 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Dezvoltator:

Quantum Premium Modules Group

Persoana de contact:

Alexandra Baicoianu

Manager General

Phone number
+40731111607
Email
contact@quantumgrup.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Str. Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Com. Berceni, Jud. Ilfov, Romania

Contacteaza reprezentantul Quantum Premium Modules Group

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Quantum Premium Modules Group
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image