Quantum OxyGo Park

Quantum Modules Premium Modular Building System – divizia de case modulare a Quantum Premium Modules Group pregateste primul proiect imobiliar dedicat caselor modulare din Europa.

Suprafata teren
20.000 mp
Numar de case
48
Numari de parcari
100
Regim inaltime
P+1E
Data de predare
Decembrie 2025
Tip Case/Vile
Case modulare
, Comuna Berceni
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Divizia de case modulare a Quantum Premium Modules Group pregateste primul proiect imobiliar dedicat caselor modulare din Europa.

Descoperim impreuna noi orizonturi, iar tot ceea ce facem este alimentat de o pasiune profunda pentru a crea cel mai bun loc pe care sa-l numesti “Acasa”.

Inedit, inovativ si exclusivist, foarte bine amplasat si gandit in detaliu, proiectul Quantum OxyGo Park este creat din dorinta de a oferi cele mai diverse si excelente solutii de locuire celor care se afla in cautarea unei case moderne si accesibile.

Quantum OxyGo Park te surprinde si te incanta imediat ce ajungi sa-i cunosti functionalitatea, poate si datorita faptului ca proiectul este dedicat in totalitate locuintelor modulare, eficiente energetic, construite cu pasiune si atentie de catre cei mai buni specialisti in domeniu.

Este al treilea proiect rezidential din seria proiectelor Quantum Premium Modules Group din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, compus din case verzi cu certificare Green Homes, case cu sisteme Smart Home integrate, eficiente energetic, fiind de la inceput proiectat si gandit sa se incadreze in clasa energetica A.

“Ambianta calma si sofisticata a intregului proiect, atentia oferita detaliilor, modul in care a fost gandit, functionalitatea sa excelenta, multiplele cai de access, facilitatile care il insotesc, denota un cadru aparte, ce ii pune in valoare frumusetea si eleganta.”

Sursa Quantum Premium Modules Group

Pe scurt despre proiect

 • Localizat in zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, mai exact in Comuna Vidra, proiectul dispune de facilitati multiple, de un aer modern si de locuinte exceptionale, eficiente energetic, avand certificare de case verzi, propuse spre vanzare la preturi accesibile.
 • Arhitectura moderna a caselor modulare cu volumetrie simpla si linii moderne de design, te va surprinde placut, te va incanta si vei ajunge sa intelegi imediat ca toate cerintele tale locative isi gasesc raspunsul in compartimentarea ingenioasa a spatiilor interioare.
 • Proiectul rezidential a primit precertificarea Green Homes de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC). GREEN HOMES este considerat drept unul dintre cele mai robuste sisteme de certificare de acest fel, fiind conceput special pentru imbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pana la executie si la perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.
 • Certificarea GREEN HOMES, care urmeaza a se obtine la finalizarea proiectului este o premiera pentru sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, lucru care denota interesul cumparatorilor si cresterea calitatii constructiilor la cele mai inalte standarde din domeniu, in aceasta zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.
 • Finisajele de exceptie si echipamentele de ultima generatie, sunt puse la dispozitie de catre Avalon Romania Building Industry, companie din cadrul grupului Sudrezidential.ro dar si de multe alte companii de renume din piata de profil.
 • Inovatiile Tehnologice incluse si sistemele de Smart Home integrate sunt oferite de catre cele mai bune companii de IT din Europa, asa cum este cazul companiei Victron Energy sau Google.
 • Parcarile pentru rezidentii proiectului si pentru vizitatorii acestora sunt disponibile atat in curtea imobilului cat si in parcarea vizitatorilor, de la intrarea in ansamblul rezidential.
 • In zona rezidentiala a proiectului, accesul este securizat si permis doar rezidentilor din ansamblu, de calea de acest folosita, intrarea in zona rezidentiala este permisa doar cu cartela si card de acces.
 • Amenajare peisagistica completa a zonelor verzi si spatilor de relaxare va fi la superlativ, iar zonele dedicate relaxarii vor fi dotate cu mobilier urban, iluminat nocturn si elemente de decor.
 • Sunt diponibile in cadrul proiectului imobiliar doua zone de relaxare si de petrecere a timpului liber dintre care una este amenajata sub forma unui loc de joaca pentru copii.
 • Vilele exceptionale ce compun proiectul imobiliar sunt de tip premium si dispun de gradini deosebite, iar functionalitatea foarte buna a complexului imobiliar completeaza tabloul unei comunitati cu adevarat fericite.
 • ,,O locuinta verde” certificata are o performanta energetica ridicata, avand impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale, dar in acelasi timp asigura calitatea si siguranta aerului in interior, prin monitorizarea, controlul si reducerea expunerii la radon in toate zonele ocupate ale locuintei.
 • De asemenea, materialele durabile si ecologice si alte cerinte de proiectare reduc sau elimina multe substante chimice daunatoare gasite in unele materiale de constructii, cum ar fi formaldehida ai compusii organici volatili (COV) toxici.

Quantum OxyGo Park in cifre:

 • 48 Unitati locative, tip vila modulara
 • 2 cai de acces in ansamblu
 • 20.000 mp teren total
 • 2 tipuri de vile modulare
 • Gradini proprii de dimensiuni diverse
 • Loc de joaca si parc verde amenajat
 • Piste de biciclete amenajate
 • Acces securizat
 • Sistem Smart Home integrat
 • Statie incarcare auto

Despre casele eficiente energetic:

Toate vilele sunt bine proportionate, compartimentate excelent, pentru o viata moderna, pregatite si gandite in asa fel incat, fiecare spatiu sa fie util vietii cotidiene, al unei familii moderne, care doreste propriul colt de liniste in apropierea Capitalei, intr-o zona complet noua, lipsita de surpize neplacute.

Terasele vilelor sunt cu adevarat semnificative si ofera ocazia perfecta pentru a-ti crea propria gradina in care sa poti petrece alaturi de familie si prieteni, clipe de vis, in dupa-amiezile zilelor de lucru, dar si adevarate petreceri cu familia in weekend.

Mai mult decat spatioase si confortabile, aceste locuinte sunt create pentru a-ti oferi placerea si bucuria de a te relaxa si petrece timpul alaturi de familie si prieteni. Vei aprecia frumoasele gradini pe care le oferim, fie ca optezi pentru o varianta partial acoperita sau pentru una libera; aceste gradini sunt concepute special pentru a te bucura de relaxare la soare si pentru mult asteptatul grill de weekend.

Siguranta este o prioritate deosebita in abordarea noastra si orienteaza toate deciziile pe care le luam. Intregul complex beneficiaza de un acces securizat, monitorizare video, serviciu de paza non-stop, controlul accesului si interventie rapida. Fiecare metru patrat al spatiilor comune este supravegheat de camere video, asigurandu-ti linistea si siguranta in fiecare moment petrecut acasa, alaturi de familia ta.

Natura este si mai frumoasa, daca vine la pachet cu tot confortul necesar unei vieti moderne si linistite!

Confortul termic ridicat, temperatura interioara constanta, proiectarea focusata pe eficienta energetica, eliminarea puntilor termice, care aduc disconfort termic ridicat in perioadele reci si supraincalzire vara, grosimea izolatiei si montajul acesteia sunt obligatoriu gandite astfel incat pierderile sau aporturile de caldura din exterior sa fie infime.

Ferestrele unei asemenea locuinte sunt atent alese si corect montate pentru a elimina pierderile de caldura. Etanseizarea unei locuinte eficiente este intotdeauna excelenta, deoarece acest proces este foarte important, confortul calitatii aerului din interior este foarte bun, iar sistemul de ventilatie trebuie sa fie unul foarte bine proiectat astfel incat sa permita o ventilatie constanta si de buna calitate.

Beneficiul economic al unei asemenea constructii insemna intotdeauna facturi mai mici de exploatare in comparatie cu o constructie standard, iar confortul acustic si cel vizual sunt excelente datorita luminii naturale de care se bucura o constructie eficienta.

Consumul de energie este redus si monitorizat prin sisteme smart home integrate, iar emisiile de gaze cu efect de sera scad considerabil, toate aceste beneficii ducand la o calitate a constructiei, care este durabila in timp.

Vilele din cadrul proiectului vor fi “cladiri eficiente energetic ce respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de Energie aproape de Zero), iar cumparatorii vor beneficia de Ipoteca Verde, mai exact de costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare, acest tip de finantare fiind oferita de unele dintre cele mai importante banci din Romania special pentru acest tip de locuinte

Cand achizitionezi o astfel de locuinta, de fapt investesti in viitor, nu doar pentru tine si familia ta, ci pentru toate generatiile urmatoare. Acum nu mai trebuie sa te ingrijorezi pentru indeplinirea normativelor de construire sau pentru gasirea unui proiect ultra modern.

Standarde europene de performanta energetica, indeplinite

Despre casele verzi, certificate Green Homes:

GREEN HOMES este cel mai robust sistem internațional de certificare, conceput special pentru imbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pana la executie, la perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.

O locuinta verde certificata de RoGBC are o performanta energetica ridicata, avand impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale.

Sprijinirea crearii de locuinte verzi printr-un program de certificare acreditat, eficient din punctul de vedere al costului, reprezinta o oportunitate atat pentru investitori si dezvoltatori de a-si diferentia proiectele de constructii prin calitatea si performanta de mediu a acestora, dar in acelasi timp pentru client, in privinta beneficiilor financiare si de alte tipuri, din care mentionam:

 • Cladiri de calitate superioara prin utilizarea de materiale sustenabile, care nu sunt toxice pentru ocupanţii cladirilor;
 • Costuri mai mici la energie, folosind principiile de proiectare bioclimatica, o anvelopa eficienta si de calitate superioara a cladirii, un sistem mai eficient de incalzire, ventilare mecanica sau pasiva, dar si un design solar activ si pasiv;
 • Sanatate și bunastare pentru intreaga familie prin utilizarea de solutii tehnologice cu ventilarea naturala (sau un sistem hibrid) ce sunt folosite pentru a asigura calitatea aerului interior;
 • Responsabilitate fata de Planeta pentru a putea folosi locuintele intr-o maniera responsabila fata de mediu, astfel ca, de-a lungul timpului, locuinta are un impact neutru, daca nu chiar pozitiv asupra planetei noastre;

Green Homes sau Cladirile Verzi este un concept relativ nou in sectorul constructiilor din Romania, dar cu impact semnificativ in tarile dezvoltate.

In Romania orice constructie care aspira la privilegiul de fi numita Cladire Verde, trebuie certificata de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline in acest sens.

Mai multe detalii despre sistemul de certificare Green Homes poti consulta aici:

http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi

Descoperim impreuna noi orizonturi, iar tot ceea ce facem este alimentat de o pasiune profunda pentru a crea cel mai bun loc pe care sa-l numesti “Acasa”.

Cu drag, echipa SudRezidential.ro

Localizare

Mijloace de transport în comun

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 18 km

Dezvoltator:

Quantum OxyGo Park

Persoana de contact:

Marian Goleanu

Manager Proiect

Phone number
+40724888478
Email
contact@quantumgrup.ro
Website
Website
Address
Strada Calea Bucuresti, Nr.164, Comuna Berceni, Judetul Ilfov, Romania

Contacteaza reprezentantul Quantum OxyGo Park

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Quantum OxyGo Park
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image